Приключи предаването на изборните книжа в Арена Армеец. Обикновено в изборния

...
Приключи предаването на изборните книжа в Арена Армеец. Обикновено в изборния
Коментари Харесай

Предаването на изборните книжа в „Арена Армеец” приключи рекордно бързо

Приключи предаването на изборните бумаги в „ Арена Армеец ”. Обикновено в изборния ден обстановката в залата е напрегната. Сега обаче работата на всички секционни комисии завърши в дребните часове на нощта. Броени минути след края на изборния ден, първите бусове дойдоха пред. С близо час по-рано от неделята на първия тур, съобщи.

Високата скорост се резервира през цялата вечер. И на всеки час сред 200 и 250 секции успяваха да приключат с предаването на протокола от машините. Този път членовете на комисиите трябваше да преброят доста по-малко разписки и да ги опишат в един протокол . Което доста улесни работата им.

Около 10 вечерта пред залата се образуваха опашки, защото доста бусове дойдоха едновременно. И това обаче не докара до напрежение. И до закъснение при отчитането. Така приблизително сред 2 и 5 минути бяха нужни на всяка комисия, с цел да регистрира резултата си. 

Грешките в протоколите също бяха по-малко. Изборният маратон завърши към 1.30 часа след среднощ, когато и последните секции предадоха протоколите си. С това комисиите усъвършенстваха върха от юли – когато работата в " Арена армеец " завърши за малко повече от 6 часа.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР